Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri Oyun ve Oyun Materyalleri Sergisi Açtı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Oyun ve Oyun Materyalleri Sergisi, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımı ile açıldı.  

Sağlık Yüksekokulu içerisinde iki gün boyunca okullar tarafından ziyaret edilen sergiye, Özel Bil Okulları Anasınıfı, İl Sağlık Müdürlüğü Kreşi öğrencileri ile 30 Ağustos İlkokulu ve Kırşehir Koleji dördüncü sınıf öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Üniversitemiz personellerinin de aileleri ile birlikte ziyaret ettiği sergi, ikinci gününde de açık kalarak Vahide Hüseyin Karahan Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmenleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Sergi ziyaretinin ardından çocuklara yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak Yrd. Doç. Dr. Gökçe Demir ve Yrd. Doç. Dr. Akın Tekcan’ın katkılarıyla Öğr. Gör. Gizem Demir Büyüksoy ve Arş. Gör. Yasemin Ceyhan tarafından sağlık eğitimi verildi.  

Oyunun ve oyun materyallerinin çocuklarla buluşturulmasının amaçlandığı sergiye katılan çocuklar, etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler.

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri yapılan bu etkinliğin ardından gelecek dönem daha çok sayıda okula ve çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini, bu tarz etkinliklerin kendi gelişimleri için de çok önemli olduğunu söylediler.