“Kampüste Bu Hafta” Programında Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunun Çalışmaları Konuşuldu

Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. H. Rana Erdem, Kırşehir Televizyonunda yayınlanan “Kampüste Bu Hafta” programına konuk oldu. 28 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan programda, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu çalışmaları ve jeotermal kaynak suyun sağlık için kullanımı üzerine söyleşi yapıldı. 

Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu hakkında bilgiler veren Prof. Dr. H. Rana Erdem, öğrencilerin mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora programlarına devam edebileceklerini söyledi. Yüksekokulun hedeflerini anlatan Müdür Prof. Dr. H. Rana Erdem, kültürel değerlerimize bağlı, insan haklarına saygılı, ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı ve mesleki açıdan uluslararası düzeyde donanımlı araştırmacı ve üretken fizyoterapistler yetiştirme amacında olduklarını ifade etti. 

Kırşehir halkına sağlık hizmeti sunmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Müdür Prof. Dr. Rana Erdem, Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunun eğitim ve hizmet anlamında Türkiye'nin en çok tercih edilen, nitelikli sağlık kurumları arasında yer aldığını görmek istediklerini ifade etti.