Hizmet İçi Eğitimi Kapsamında Yetkili Personellere “Taşınır Yönetimi” Anlatıldı

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen Hizmet İçi Eğitimi kapsamında yetkili birim personellerine “Taşınır Yönetimi” eğitimi verildi. 8 Mart 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz verdi.

Taşınır Mal Yönetmeliğinin genel hususlarını taşınır kayıt yetkilileri ve mutemetlere anlatan Başkan Ali Yılmaz, personellerin dikkat etmesi gereken konuları da vurgulayarak üniversitemizde kayıtlı mevcut taşınır malların zarar verilmeden etkin, etkili ve verimli kullanılmasını istedi.

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz’ın konuşmasının ardından aynı birimde görevli, Taşınır Konsolide Yetkilisi Ümit Güneşli de taşınır mal yönetmenliği hakkında bir sunum yaptı. Sunumunda harcama yönetim sisteminin taşınır kayıt yönetim sistemiyle bağlantılı veri işlemlerini, sistem kullanıcılarına uygulamalı olarak anlatan Güneşli, taşınır kayıt ve kontrol yetkililerin görev ve sorumluluklarının neler olduğunu açıkladı.

Eğitim sonunda yetkili personeller ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.