Üniversitemiz Dış Ticaret Bölümü Öğrencileri “Bilgi Okuryazarlığı ve Katalog Tarama” Eğitimi Aldı

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine, Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında “Bilgi Okuryazarlığı ve Katalog Tarama Eğitimi” verildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Evrim Ağaçdelen’in koordinatörlüğünde, 14 Mart 2017 tarihinde Merkez Kütüphane Çalışma Salonunda gerçekleşen eğitime, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya,  Kütüphaneci Okan Koç ve Duygu Tutkanevi ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitimde öğrencilere, “Bilgi Okuryazarlığı ve Katalog Tarama” konusunda bilgiler verildi.