Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri Köy Okullarına Yardım Amaçlı Kermes Düzenledi

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından köy okullarına yardım kampanyası kapsamında kermes düzenlendi. 20 Nisan 2017 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binası önünde gerçekleştirilen kermese akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci de katkı verdi.

Kermesin amacı hakkında bilgiler veren Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şükran Şimşek, sürekli olarak köy okullarına yardımda bulunduklarını belirterek bu seneki yardımı öğrencilerinin de katkısıyla kermes düzenleyerek yaptıklarını ifade etti. Şimşek şu bilgileri verdi: “Geçmişte de sürekli köy okullarına yardımda bulunduk. Bu sene de köy okullarına yardımda bulunmak istedik. Belirlediğimiz bir okul yok şu an. Elde edilen gelire göre yardım yapacağımız köy okullarını belirleyeceğiz. Kermesimize katkı sağlan Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü, Âşık Paşa Gülen Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi, Vahide-Hüseyin Karahan Özel Eğitim Uygulama Merkezi olmak üzere bu kurumlar hem yaptıkları ürünlerle hem de öğrencileriyle gelip destek verdiler.”

Renkli görüntülerin kaydedildiği kermeste öğrenciler hem eğlendi hem de köy okullarına yardım yapmanın sevincini yaşadı.