Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri ÖHDER Bireysel Gelişim Günleri Kongresine Katıldı

Öğrenci Hemşireler Derneği tarafından düzenlenen 1. Uluslararası 4. Ulusal Bireysel Gelişim Günleri Kongresinde üniversitemizi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri temsil etti. 13-15 Nisan 2017 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezinde gerçekleşen, 67 farklı üniversiteden 700 katılımcının olduğu ve 300 bildirinin sunulduğu kongrede, Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri dört bildiri sundu. Bir öğrencimizin de kongre oturum başkanlığı yaptığı 1. Uluslararası 4. Ulusal Bireysel Gelişim Günleri Kongresinde öğrencilerimizin hazırladığı ve  akademik danışmanlığını Doç. Dr. Ayla Ünsal'ın yaptığı sözlü bildiri birinci oldu.