Öğretim Üyelerimiz İspanya’da Uluslararası Kongreye Katıldılar

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Ulvi Özdemir  İspanya’da uluslararası kongreye katıldılar. Öğretim üyelerimizin, Üniversitemiz BAP Komisyonu tarafından desteklenen FEF.A4.17.005 no.lu projeleri çerçevesinde katıldıkları “II. Uluslararası Afro-Avraşya Araştırmaları Kongresi”, Valencia Üniversitesi ve İnternational Vision Üniversitesi ile Dumlupınar, Karabük ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversiteleri işbirliği ile 17-20 Nisan 2017 tarihlerinde Malaga/İspanya’da gerçekleşti. Doç. Dr. Azize Serap Tunçer kongreye, “Politik Mücadelede Mekân Olgusunun Aşımı” adlı bildiri ile katıldı. Yrd. Doç. Dr. Ali Ulvi Özdemir   ise “Atatürk Telgrafları Üzerine İstatistiki Bir Analiz” adlı bildirisini sundu. Öğretim üyelerimizin bildirileri aynı zamanda Kongre Komitesince ödüle layık bulundu.