Mucur Meslek Yüksekokulu Kitap ve Kırtasiye Bağışı İçin Kampanya Başlattı

Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şaban Fındık tarafından, “Bir Kitap Bağışla Bir Işık Yak” sloganı ile kitap ve kırtasiye bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri, 19 Nisan 2017 tarihi itibarıyla okullara dağıtıldı.

Mucur’da eğitim ve öğretime devam eden ilköğretim okullarından Hacı Ömer Sayın, Hacı Derviş Rasim Ünsal ve Rıza Dikmen İlkokullarına gerçekleştirilen ziyaretle birlikte kampanyada toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri okullara teslim edildi.

Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mücahit Ülger, Yüksekokul Sekreteri Okt. Ahmet Akbayır ile birlikte öğretim elemanları ve öğrencilerden oluşan heyet, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrenciler için hazırlanan hediye paketlerini verdi.