Üniversitemizde Personel Daire Başkanlığı Tarafından “Harcırah Kanunu Eğitimi” Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim kapsamında “6245 Sayılı Harcırah Kanunu Eğitimi” verildi. 10 Mayıs 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kadir Erdemir verdi.

Yaklaşık 6 saat süren eğitimde geçici ve sürekli görev yollukları, yurtdışı görevlendirmeleri usul ve esasları hakkında ilgili personellere bilgiler verildi. Fiili arazi üzerinde çalışanların harcırahı hakkında da bilgilerin aktarıldığı eğitimde gerçeğe aykırı beyan verenlerin cezaları ve birime başlama yazısının önemine değinildi. Konu hakkında örneklerin de verildiği eğitim ilgili personelin konu hakkında sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.