Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri İstanbul’da Uluslararası Yerel Yönetim Kongresine Katıldılar

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ertuğrul ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu, İstanbul’da düzenlenen 1. Uluslararası Yerel Yönetimler Kongresi’ne katıldılar. 14-15 Mayıs 2017 tarihlerinde Büyükçekmece Belediyesi tarafından kongrede Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ve yüksek lisans öğrencisi Cazibe Aydoğan, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) Komisyonu tarafından desteklenen IIB.A4.17.001 nolu projeleri çerçevesinde “Yerel Kalkınma Projeleri Olarak Tarihi Alanların Korunması Örnekleri” başlıklı bildirisi ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ertuğrul “Ceza Hukuku Açısından Güncel Belediyecilik Problemleri Olarak Dilencilik ve Gürültü Fiilleri” başlıklı bildirisi ile üniversitemizi temsil ederken Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu da kongrenin düzenleme kurulu üyeliğini gerçekleştirdi.