Mucur Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğrencileri Mezuniyet Sergisi Açtı

Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Programı 2016-2017 Mezuniyet Sergisi 16 Mayıs 2017 tarihinde Ahi Evran Külliyesi’nde açıldı.

Sergide, öğrencilerin 54. Uluslararası Troia Festivali için tasarladıkları afiş çalışmaları, 24. İzmir Caz Festivali için tasarladıkları afiş çalışmaları, çocuk yaşta evlilikler, kanser haftası, bireysel silahsızlanma gibi konulardaki sosyal sorumluluk projeleri için yapılan afiş çalışmaları ile çeşitli firmalara yapılan ambalaj çalışmaları yer aldı. Bu çalışmaların yanı sıra sergide exlibris ve popüler sanatın kısaltılmış hali olan gündelik yaşam nesnelerini, kitlesel medyayı, reklamları, çizgi roman karelerini, billboardları, televizyon ve sinema kişilerinin figürlerini konu alan pop art sanatına uyarladıkları portre fotoğraf çalışmaları sanatseverlerle buluşturuldu.