Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Azize Serap Tunçer Japonya’da Uluslararası Konferansa Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Proje Ofisi tarafından desteklenen IIB.A4.17.001 numaralı projesi çerçevesinde Kyoto-Japonya’da düzenlenen “International Conferance on Information and Social Science (ISS 2017)” adlı kongreye katıldı. 27-29 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşen kongrede Tunçer, kongrenin 29 Haziran 2017 tarihli 6. oturumunda “Protecting of Cultural Heritage in Urban Areas” adlı bildirisini sunarak aynı günün 7. oturumunda da başkanlık yaptı.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
(KİDR)