Personel Daire Başkanlığı Tarafından “Performans Programı Hazırlama ve Uygulama Esasları” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından ilgili personele hizmet içi eğitim kapsamında “Performans Programı Hazırlama ve Uygulama Esasları” konulu eğitim verildi. 12 Temmuz 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Mine Çiftçi verdi.

Eğitimde performans programı hazırlama ve uygulama aşamaları detaylı bir şekilde anlatılırken, uygulamada karşılaşılacak sorunlara karşı bilgilendirme de yapıldı. Eğitim, ilgili personelin konu ile ilgili sorularına yanıt verilmesinin ardından sona erdi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
(KİDR)