Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sözen Belarus’da Uluslararası SEAB-2017 Konferansına Katıldı

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Sözen, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Proje Ofisi tarafından desteklenen ZRT.E2.17.015 numaralı projesi kapsamında Minsk-Belarus’ta düzenlenen "The 3rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity (SEAB-2017)" adlı kongreye katıldı. 05-08 Temmuz 2017 tarihleri arasında Belarus’ta gerçekleşen kongrede Sözen, kongrenin 3. gününde "A Research on the Determination of Qualitative and Quantitative Features of Local Dry Bean Populations Collected from Kirsehir Province of Turkey" adlı sözlü bildirisini sundu.