Üniversitemizde İlgili Personele “Maaş ve Ek Ders Ödemeleri” Konulu Eğitim Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim kapsamında ilgili personele “Maaş ve Ek Ders Ödemeleri” konulu eğitim verildi. 15 Eylül 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personeli ve ilgili personel katıldı. Eğitim, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Yılmaz konuşmasında, personel maaşlarının 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu kapsamında olduğuna değinerek konu hakkında bilgiler verdi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında görevli Şef Fadime Karaca Avcu ile Semiha Avcı Faşdak “Maaş ve Ek Ders Ödemeleri” konusunda personeli bilgilendirerek onlara Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi (KPHYS) modülünü anlattı.

Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.