Teknik Bilimler MYO Tarafından Öğrencilere Aşure İkramında Bulunuldu

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere aşure ikram edildi. 5 Ekim 2017 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, aşure ikramının 2017 – 2018 eğitim öğretim dönemi öğrencilerinin birbirleri ile kaynaşma ve tanışmaları için yapıldığını belirtti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, öğrencilere ve personele aşureyi kendi elleriyle ikram ettiler.