Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ile Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer Isparta’da Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz Kaman Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ile Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer, Isparta Eğirdir’de sempozyuma katıldı.  4-6 Ekim 2017 tarihleri arasında Isparta Eğirdir’de gerçekleştirilen “1stInternational Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, LIMNOFISH 2017” isimli sempozyumda Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ‘’Detecting the Consumer’s Fish / Yoghurt Perceptions (Central Anatolia Model)’’ başlıklı sözlü bildirisini, Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer ise ‘’The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism’’ başlıklı sözlü bildirisini sundu.

  2017 - 2021
Stratejik Plan
Kurum İç
Değerlendirme Raporu (KİDR)
Kariyer Planlama Öneri, İstek Formu
 
 
Öğrenci Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Erasmus - Dış İlişkiler Ofisi
Bologna Süreci
BAP Koordinatörlüğü
 
 
 
Eğitim Fak. Dergisi (KEFAD)
Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Ahi Evran Medical Journal
Kartlı Geçiş Sistemi - Destek
Kalite Koordinatörlüğü
 
 
 
Etkinlik Bilgi Sistemi
Pedagojik Formasyon Birimi
Gazete Dergi Arşivi
Medyada Üniversitemiz
Yemek Listesi