Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ile Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer Isparta’da Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz Kaman Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ile Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer, Isparta Eğirdir’de sempozyuma katıldı. 4-6 Ekim 2017 tarihleri arasında Isparta Eğirdir’de gerçekleştirilen “1stInternational Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, LIMNOFISH 2017” isimli sempozyumda Yrd. Doç. Dr. Sertan Aytaç ‘’Detecting the Consumer’s Fish / Yoghurt Perceptions (Central Anatolia Model)’’ başlıklı sözlü bildirisini, Yrd. Doç. Dr. Emre Yavuzer ise ‘’The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism’’ başlıklı sözlü bildirisini sundu.