Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Psikolojik Oryantasyon Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine psikolojik oryantasyon eğitimi verildi. 11 Ekim 2017 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen oryantasyon eğitimini Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Birimi Psikolojik Danışmanı Büşra Esra Aydoğan verirken eğitime Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Salih Ermiş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Süleyman Çelik, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde Psikolojik Danışman Büşra Esra Aydoğan, öğrencilerin üniversite ve şehre uyumu konusuna değinerek onlara bölümleriyle ilgili mesleki bilgiler aktardı.