Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hande Kılıçarslan Uppsala Üniversitesi’nde Sergi Açtı

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Hande Kılıçarslan “Düzen-siz Atkılar (Irregular Woofs) isimli “Örgü-Lif” konulu sergi açtı. 29 Eylül – 03 Ekim 2017 tarihleri arasında İsveç Uppsala Üniversitesi’nde “I. Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu” kapsamında Halk Kültürü Araştırma Kurumu (HKAK) aracılığı ile Uppsala Üniversitesi’nde açılan sergiye Türkiye Cumhuriyeti Stockholm Büyükelçisi Kaya Türkmen, Uppsala Üniversitesi Dilbilim ve Filoloji Fakültesi Türk Dilleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. László Karoly, Halk Kültürü Araştırma Kurumu Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu ile ulusal ve uluslararası düzeyde akademisyenler ve sanatçılar katıldı.