Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Kırşehir Elektrik Mühendisleri Odası Tarafından Konferans Verildi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Kırşehir Elektrik Mühendisleri Odası tarafından konferans verildi. 12 Ekim 2017 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, Kırşehir Elektrik Mühendisleri Oda Başkanı Mustafa Akgül, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Salih Ermiş, Yüksekokul Sekreteri Nurullah Soylu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferansta Kırşehir Elektrik Mühendisleri Oda Başkanı Mustafa Akgül tarafından öğrencilere elektrik, enerji ve mesleki yeterlilik konularında bilgiler verildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri konferansa yoğun ilgi gösterdi.