Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Burçin Aysu’ya Selçuk Üniversitesi Tarafından Plaket Verildi

"Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi" Hibe Programı kapsamında gerçekleştirilen “Görülmeyen Mahallede “Üreten Anne Modeli İle Önder Annelere İstihdam Sağlama ve Okul Öncesi Eğitimde Farkındalık Yaratma” isimli projenin kapanış toplantısı 13 Ekim 2017 tarihinde Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda gerçekleşti. Kapanış programında Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu tarafından Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Burçin Aysu’ya projeye yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket verildi.