Üniversitemizde “Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber” Konulu Eğitim Semineri Verildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber” konulu eğitim semineri düzenlendi. 31 Ekim 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim seminerine konuşmacı olarak Wiley Türkiye Temsilcisi Duygu Paçalı katılırken, seminere akademik personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim seminerinde bir sunum yapan Wiley Türkiye Temsilcisi Duygu Paçalı, Wiley Online Library Platformu hakkında bilgi verirken Wiley’in içeriğine değindi. Paçalı, makale yazmanın inceliklerini anlatarak makale yazarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Seminere yazarlar, yazar adayları, araştırmacılar, öğrenciler ve öğretim üyelerinin katılması gerektiğini vurgulayan Duygu Paçalı, bu seminerin makalelerini uluslararası dergilerde yayınlanmasını isteyenlerin de faydalanabileceği bir eğitim semineri olduğunu ifade etti.

“Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber” konulu eğitim semineri katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.