Tıp Fakültesi Dekanımız ve İl Sağlık Müdürümüz İnşaatı Devam Eden FTR Hastanesini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Güneş, Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Tercan ve ekibi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice Rana Erdem, öğretim üyeleri Prof. Dr. Figen Tuncay ve Yrd. Doç. Dr. Fatmanur Aybala Koçak ile birlikte inşaatı devam eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatını gezerek yerinde incelemelerde bulundular. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi tamamlandığında yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan heyet, pilot üniversite süreci ile birlikte hastanenin şehir için farklı bir değer yaratacağını söylediler.