Üniversitemiz Temizlik ve Güvenlik Personeline “Kurum Kültürü, İletişimi, Aidiyeti ve Kuralları” Eğitimi Verildi  

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından verilen hizmet içi eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda 17 Kasım 2017 tarihinde Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda üniversitemiz temizlik ve güvenlik personeline Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük tarafından “Kurum Kültürü, İletişimi, Aidiyeti ve Kuralları”, Prof. Dr. Harun Çiftçi tarafından “Kimyasal Temizlik Malzemeleri ve Doğru Kullanımı” ve Doç. Dr. Cengiz Şahin tarafından ise “Stresle Başa Çıkma Metotları” konularında eğitim verildi. 

“Kurum Kültürü, İletişimi, Aidiyeti ve Kuralları” eğitimini veren Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, kurumsal başarılarda kurum kültürünün önemli bir etken olduğunu belirtti. “Başarılı kurumlar güçlü kültüre sahip kurumlardır.” diyen Küçük, kurum içinde uyulması gereken kurallar olduğunu söyleyerek giyim, kurum içi iletişim, hitap tarzları gibi konuların kurum içinde önemli bir unsur olduğunu dile getirdi. 

Prof. Dr. Harun Çiftçi temizlik ve güvenlik personelini “Kimyasal Temizlik Malzemeleri ve Doğru Kullanımı” konusunda bilgilendirirken Doç. Dr. Cengiz Şahin ise “Stresle Başa Çıkma Metotları” konusunda önemli detaylara değindi.