Öğretim Üyemiz Samsun İl Sağlık Müdürlüğüne Atandı

Üniversitemiz Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Oruç, daha önce İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği görevini yürütmekte iken Samsun İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Samsun Sağlık Müdürlüğü görevini sürdüren Yusuf Güney, il müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde görevi Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyemiz Muhammed Ali Oruç'a devir etti. Törende hizmetlerinden dolayı Güney'e teşekkür eden Oruç, değişimi bayrak yarışına benzeterek Güney'in bayrağı en iyi şekilde taşıdığını ifade etti. Yeni dönemde sağlıkta en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını vurgulayan Oruç, sağlıkta gerçekleştirilen yeni yapılanmanın sürdüğünü ve bu kapsamda Samsun'da da çalışmaların devam ettiğini ifade etti Oruç, Güney'e hizmetlerinden dolayı plaket sunarken Güney ise Oruç'a çiçek takdim etti.