Erasmus Proje Ekibi Çalışmalarına İtalya’da Devam Etti

Kırşehir Valiliği koordinatörlüğünde, Üniversitemiz ve Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülmekte olan “Avrupa Hatıratları Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi” kapsamında proje ekibi İtalya’da çalışmalarına devam etti. Letonya’daki çalışmaların ardından İtalya’ya yapılan üçüncü hareketliliğe üniversitemiz adına temsilci olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Emine Şener ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Özdemir ve Öğr. Gör. Esin Ece Özdemir katıldı. 13-17 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen hareketlilikte Avrupa anılarına dair değerlendirmeler yapılarak bu anılar kayıt altına alındı.

Farklı kültürlerin değerlendirildiği ve çekimlerin yapıldığı proje kapsamında anılar ve kültürlerin canlı tutulması hedefleniyor. Proje sayesinde anılar, deneyimler, bilgi ve beceriler gelecek nesillere aktarılacak.