Fen Edebiyat Fakültemiz Minik Öğrencileri Ağırladı

AKD KIDS Kırşehir Koleji Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesine bir ziyaret gerçekleştirdi. 4 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan ile Antropoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Cem Erkman, minik öğrencilere eşlik ederek fakültemizi ve Antropoloji Laboratuvarını gezdirdi. Minik öğrencilere fakültemiz hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Nadir İlhan, AKD KIDS Kırşehir Koleji Anaokulu öğrencileri ile öğretmenlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fakültemiz bölümlerini gezen öğrenciler Antropoloji Bölümü laboratuvarında yürütülen faaliyetleri izleyerek Antropoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Cem Erkman tarafından çalışmalar hakkında bilgi aldılar. AKD KIDS Kırşehir Koleji Anaokulu öğrencilerinin ziyareti fakültemizde hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.