Üniversitemiz İç Denetim Birimi Başkanlığı Japonya’da Eğitime Katıldı

Üniversitemiz İç Denetim Birimi Başkanı Erol Beşkardeş ile birimde görevli iç denetçiler Ahmet Güler ve Ziya Öztürk Japonya’nın Osaka kentinde düzenlenen “The Corporate Management-Environment Management and Corporate Value” konulu eğitime katıldı. İç Denetim Birimi Başkanı Erol Beşkardeş ile birimde görevli iç denetçiler Ahmet Güler ve Ziya Öztürk The Association for Overseas Technical Cooperation and Sustainable Partnerships (AOTS) tarafından gerçekleşen eğitimde, eğitim programının uygulama bölümünde hazırladıkları proje sunumunu başarılı bir şekilde yaptılar. “The Corporate Management-Environment Management and Corporate Value” konulu eğitim sonunda üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden İç Denetim Birimi Başkanlığı sertifika almaya hak kazandı.