30 Ağustos Zafer İlkokulu 3. Sınıf Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kırşehir 30 Ağustos Zafer İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcısı Mehmet Kart ve öğretmenleri Deniz Buzluk ile birlikte Fen Edebiyat Fakültemizi ziyaret etti. 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan da minik öğrencilerle birlikte gezide yer aldı.

Fakültemiz bölümlerini gezen öğrenciler, Antropoloji Bölümü laboratuvarındaki çalışmaları izleyerek Antropoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Cem Erkman tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldılar. Antropoloji Laboratuvarındaki bilimsel verileri yerinde inceleme fırsatı bulan öğrenciler meraklı gözlerle Antropoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Cem Erkman’ı dinlediler.

Fen Edebiyat Fakültesini ziyaretlerinin ardından öğrenciler, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan ve fakülte personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Fen Edebiyat Fakültesinin ardından Merkez Kütüphaneyi de gezen öğrenciler, kütüphane personeli ile birlikte kütüphanedeki kitapları inceleyerek yetkililerden kütüphane hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretin sonunda öğrenciler kütüphane personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.