Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi Bilgilendirme Seminerleri Üniversitemizde Başladı

Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi kapsamında bilgilendirme seminerleri üniversitemizde verilmeye başlandı. Seminer, 28 Şubat 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından üniversitemizde eğitim gören 1. sınıf öğrencilerine verildi.

Bilgilendirme seminerinde öğrencilere, terör örgütleri ve bu örgütlerin eleman kazanma yöntemleri hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin bilinçlenmesi amacıyla konuyla ilgili slaytlar ve film gösterimleri de yapıldı. Terör örgütlerinin amaçlarının kendi ideolojileri doğrultusunda ülke yönetimini ele geçirmek olduğunu anlatan emniyet personelleri, öğrencilerden terör örgütlerine ve yandaşlarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

Bilgilendirme seminerler üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda belirli gün ve aralıklarla devam ediyor.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ