Mucur MYO Öğrencileri Değişim Programları Hakkında Bilgilendirildi

Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokulunda Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. 7 Mart 2018 tarihinde Mucur Meslek Yüksekokulu Göktürk Konferans Salonunda gerçekleşen ve Mucur Meslek Yüksekokulu Değişim Programı Temsilcisi Öğr. Gör. Şaban Fındık tarafından verilen eğitime çok sayıda öğrenci katıldı.

Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısında Öğr. Gör. Şaban Fındık, öğrencilere başvuru koşulları hakkında bilgiler verdi. “En yüksek katılımı sağlayarak tüm kontenjanlarımızı doldurmayı hedefliyoruz.” diyen Fındık, değişim programları ile öğrencilerin yabancı ülkelerde eğitim alma şansını elde edeceklerini ve deneyim kazanabileceklerini vurguladı. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.