Öğretim Elemanımız İstanbul’da Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. H. Asena Kızılarslanoğlu, 9 -10 Mart 2018 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığının izni, İtalya Dışişleri Bakanlığı, Roma Sapienza Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen ve İstanbul İtalyan Kültür Merkezinin düzenlediği “9. Türkiye’deki Arkeolojik Çalışmalara Eğitim, Araştırma ve Kazıdaki İtalya Katkısı, Mekanı Dekore Etmek, Dekore Edilmiş Mekanı Korumak Sempozyumu”na katıldı. Arş. Gör. Dr. H. Asena Kızılarslanoğlu, Türkiye’de Arkeolojik Kazı Başkanlığını yürüten İtalyan akademisyenler, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü temsilcisi Nihal Metin ile birlikte sempozyumun kapanış gününde İtalya Büyükelçisinin verdiği resepsiyonuna katıldı.