Üniversitemizde Nitelikli Akademik Yazım Teknikleri Konulu Eğitim Semineri Verildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında “Nitelikli Akademik Yazım Teknikleri” konulu sertifikalı eğitim semineri düzenlendi. 29 Mart 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim seminerini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğr. Üyesi ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç verirken eğitime akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

“Nitelikli Akademik Yazım Teknikleri” konulu sertifikalı eğitim seminerinde Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç, makale yazma teknikleri ve yazılan makalelerin dergilere gönderilme aşamalarını detaylı bir şekilde anlattı. Eğitimin sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç katılımcıların sorularını yanıtladı.

“Nitelikli Akademik Yazım Teknikleri” konulu sertifikalı eğitim semineri sonunda ise Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya tarafından Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç'a günün anısına hediye verildi.