Üniversitemiz Personeline “Disiplin ve Ceza Soruşturması Usulleri” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim kapsamında 16 Nisan 2018 tarihinde Hukuk Müşaviri Av. Sedat Bulut tarafından akademik ve idari personele “Disiplin ve Ceza Soruşturması Usulleri” eğitimi verildi. Yunus Emre Toplantı Salonunda verilen eğitimde Hukuk Müşaviri Av. Sedat Bulut katılımcılara eğitim kapsamında disiplin amirleri, disiplin suçları ve etiğe aykırı fiiller, soruşturma ilkeleri, disiplin ve ceza soruşturmasının birbirine etkisi, görevden uzaklaştırma, soruşturmanın sonuçlandırılması, zaman aşımı ve itiraz hakkında bilgiler aktardı.

“Disiplin ve Ceza Soruşturması Usulleri” eğitimi katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.