Öğretim Elemanlarımız ile Öğrencimiz Afyonkarahisar’da Kongreye Katıldı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Enver Türksoy, Çocuk Gelişimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Aslı Umut ile birlikte Afyonkarahisar’da Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresine katıldı. 26 – 28 Nisan tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ev sahipliğinde gerçekleşen kongrede öğrencimiz Aslı Umut, Öğr. Gör. Enver Türksoy ile birlikte hazırladıkları “Okul Öncesi Öğretmenlerinin Sanat Etkinliklerindeki Görüşlerinin Belirlenmesi” başlıklı sunumunu yaptı. Kongrede Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Burçin Aysu da oturum başkanlığı yaptı.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ