Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerimiz Hastanemizde Çocuklarla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Hasta, Çocuk ve Hastane Dersi kapsamında hazırladıkları maketleri Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki çocuklarla buluşturdu. 9 Mayıs 2018 tarihinde Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan etkinlik Sağlık Yüksekokulumuz ile Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Aslıhan Kılıç Torun iş birliğinde ve Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Burçin Aysu başkanlığında gerçekleşti. Etkinlik boyunca Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz hastane bahçesinde ve çocuk polikliniğinde insan vücudunun anatomik yapısı, iç organlar ve vücut sistemleri ile ilgili maketleri oyun yoluyla çocuklar ve ailelerine anlattılar. Hastane bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe hastaneye gelen çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.