Sağlık Yüksekokulu Mezunlarımız Yemin Etti

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu tarafından 2017 – 2018 Eğitim Öğretim dönemi mezunları için Mesleki Yemin Töreni düzenlendi. 11 Mayıs 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen törene Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Musa Özata, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin mezuniyet heyecanının yüksek olduğu törenin açılış konuşmasını Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Musa Özata yaptı. Özata konuşmasında, bugün hemşirelik, ebelik ve çocuk gelişimi bölümlerinden yaklaşık 300 öğrenciyi mezun edeceklerini söyleyerek mezun olan gençlerin de en kısa zamanda iş hayatlarına atılacaklarına inandığını belirtti.  Öğrencilerin mezun oldukları bölümlerin hizmet ve odak noktasının insan olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Musa Özata, öğrencilerin mezun oldukları meslekleri hakkıyla yapmaları için mesleği ve insanı sevmenin önemli olduğunu kaydetti. Öğrencilere verdikleri eğitim ve emekleri için ailelere ve onları yetiştirenlere teşekkür eden Özata, gençlere hayata atıldıkları yeni dönemlerinde başarılar diledi.

Açılış konuşmasının ardından Sağlık Yüksekokulu birincisi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Büşra Arıkan da bir konuşma yaptı. Arıkan konuşmasında, Ahi Evran Üniversitesinde okumaktan ve buradan mezun olmaktan mutlu olduğunu belirterek eğitim hayatı boyunca acı tatlı tüm duyguları birlikte paylaştığı arkadaşları ve hocalarına teşekkür etti.

Konuşmalarının ardından 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi Sağlık Yüksekokulu bölüm birincilerin ödülleri verildi. Sağlık Yüksekokulu ve Çocuk Gelişimi Bölümü Birincisi Büşra Arıkan, Hemşirelik Bölümü 1. Öğretim Birincisi Elanur Çelik ve 2. Öğretim Birincisi Ayşe Dağdeviren ile Ebelik Bölümü Birincisi Dilek Yılmaz’a ödüllerini Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Musa Özata verdi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Sağlık Yüksekokulu bölümlerinden mezun olan diğer öğrencilere Mezuniyet Belgeleri verilerek Mesleki Yemin ettirildi.

Mesleki Yemin Töreni gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından sona erdi.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ