Yüksek Lisans Öğrencimiz Alanya’da Uluslararası Kongreye Katıldı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Ensitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Medine Fural öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer’in dersi kapsamında hazırladıkları “Büyükşehir Belediyelerinin Projelerinin ve Hizmet Dağılımının İncelenmesi: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun Örneği” başlıklı bildiriyi uluslararası kongrede sundu.

28 Nisan 1 Mayıs 2018 tarihlerinde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Alanya HEP Üniversitesi ve DTI University (Slovakya), Alanya Belediyesi iş birliği ile Alanya'da gerçekleştirilen III. INES Education and Social Science Congress (ESS - 2018)’ye yoğun bir akademik katılım oldu.