Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerimiz Hazırladıkları Materyal ve Ürünleri Hastanede Sergiledi

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri bölüm dersleri kapsamında hazırladıkları materyalleri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sergiledi. Öğrenciler, Öğr. Gör. Enver Şahan tarafından yürütülen Çocukluk Döneminde Matematik ve Fen Dersi ile Öğr. Gör. Burçin Aysu tarafından yürütülen Oyun ve Oyun Materyalleri, Çocukluk Döneminde Sanat ve Yaratıcılık dersleri kapsamında hazırladıkları materyalleri hastane bahçesinde sergilediler. 23 Mayıs 2018 tarihinde hastane bahçesinde gerçekleşen sergiye hastaneye gelen çocuklar, aileleri ve hastane personeli yoğun ilgi gösterirken öğrenciler hazırladıkları materyaller ve ürünlerle çocukların doğrudan etkileşim kurmalarını sağladılar.