Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Yıl Sonu Etkinlikleri Düzenledi

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından “Yıl Sonu Öğrenci Konseri ve Sergisi” düzenlendi. 29 Mayıs 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen Yıl Sonu Öğrenci Konseri ve Sergisine Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan Ölmez, akademik ve idari personel, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Etkinlik ilk olarak Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı konser ile başladı. Öğrencilerin başarılı bir performans sergilediği konserde dinleyiciler büyük keyif aldı.

Konserin ardından Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Yıl Sonu Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.