Üniversitemizde Zaman Yönetimi Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimler kapsamında “Zaman Yönetimi” eğitimi düzenlendi. 9 Ağustos 2018 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Musa Özata tarafından ilgili personele verildi.

Eğitimde zaman kavramına değinen Musa Özata, zamanın bir iş ya da oluşun bireylerin içinden geçmekte olduğu, geçtiği ya da geçeceği süre olduğunu söyledi. Zaman yönetiminin etkili ve etkin bir şekilde kullanma ve denetleme süreci olduğunu anlatan Özata, zamanın iyi değerlendirildiğinde insana kazandırdığı olumlu süreçleri anlattı. Eğitimde beş zaman çeşidi olduğunu belirten Prof. Dr. Musa Özata, bu çeşitlerin gerçek, algılanan, biyolojik, ekonomik ve yönetsel zamanlar olduğunu kaydetti. Eğitim dinleyicilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ