Öğretim Üyemiz Makedonya’da Sempozyuma Katıldı

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan Ölmez’in organizasyon ortağı olarak katıldığı 12. Türk Kültürü, Sanatı ve Kültürel Mirası Koruma Sempozyumu ve Sanat Etkinlikleri Makedonya Kocacık’ta Atatürk'ün dede evi Kızıl Hafız Ahmet Efendi'nin konağında yapılan açılış ile başladı.

30 Ağustos – 6 Eylül 2018 tarihleri arasında Makedonya’da gerçekleşen sempozyum açılışı, sempozyumun diğer ortakları olan Konya Selçuk Üniversitesinden Dr. Ahmet Aytaç, Makedonya Başbakan Başdanışmanı, Milletvekili ve Enstitü Direktörü Prof. Dr. Rubin Zemon, Euro Balkan University Rektörü Prof. Dr. Vesna Matijasevic, Euro Balkan University Vise Rektör ve Direktör Prof. Dr. Aleksander Masieski ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Sempozyum, Makedonya Hristo Uzunov Müzesi'nde açılan kişisel ve karma sergi ile sona erdi.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ