ÖSYM tarafından 30 Haziran 01 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında  (YKS) görev almak isteyen personelin 09 Mayıs 2018 saat 14:30’dan itibaren, 17 Mayıs 2018 saat 10:00’a kadar “Görevli İşlemler Sistemi” ne kullanıcı adı ve şifresi ile girerek (http://gis.osym.gov.tr) her bir sınav için ayrı ayrı görev talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Sınavlarda görev almak isteyen personele önemle duyurulur.

ÖSYM KIRŞEHİR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ