Başkanlığımız tarafından ihalesi yapılan “Ağ, Kamera ve Sistem Ekipmanları” alımı ihalesi kapsamında, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı binasında faaliyet gösteren Sistem Odasının Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na kurulan yeni Sistem Odasına taşıma işlemi yapılacaktır.

Taşıma işlemi 18 Mayıs 2018 Cuma günü saat 18:00’de başlayacak olup 21 Mayıs 2018 Pazartesi saat 08:00’de sona ermesi planlanmıştır. Bu süreler içerisinde Üniversitemiz network alt yapısı ve uygulamalar (Öğrenci Bilgi Sistemi, EBYS, IP Telefon ve diğer tüm uygulamalar) hizmet veremeyecektir. Yeni sistemin devreye alınma çalışmaları 21-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında devam edecektir. Bu nedenle önümüzdeki hafta içerisinde sistemlerde kısa süreli kesintiler yaşanılabileceği öngörülmektedir.

Taşıma ve devreye alma işlemi için gerekli tüm tedbirler alınmış olmakla birlikte zorunlu olacak kesintilerden dolayı tüm öğrenci ve çalışanlarımızdan anlayış bekler, saygılarımızı sunarız.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı