Hakkari Aktütün Bayraktepe ile Dağlıca Bölgeleri arasında karayolları yol yapım faaliyetinin emniyetini sağlayan hudut birliğimize terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu 3 askerimiz şehit olmuştur. Şehit askerlerimizden Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim, ilimizin Dedeli Köyünden olup 2014 yılında Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümünden mezun olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı dilerim.

Prof. Dr. Vatan KARAKAYA