Üniversitemizde kullanılan uygulamaların Kurum Ağacı ve Kimlik Yönetimi Sistemine geçirilmesi çalışmaları kapsamında, ahievran.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta şifreleri personel bilgisayar şifreleri olarak yenilenmiştir.

E-Posta sistemine; kullanıcı adı kısmında “T.C. Kimlik Numaranız/E-posta Adresiniz/Bilgisayar Kullanıcı Adınız” dan herhangi birini, şifre kısmında bilgisayar şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Not: Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalıdır. Şifrenizi E-posta sayfasında bulunan “Parolamı değiştirmek istiyorum” kısmından veya bilgisayarınızda klavyeden “Ctrl-Alt-Delete” tuşlarına aynı anda basarak değiştirebilirsiniz. Şifrenizi E-posta sayfasında bulunan “Parolamı değiştirmek istiyorum” kısmından değiştirdiğinizde bilgisayar şifrenizi de değiştirmiş olursunuz.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ