Rektör Karakaya Bilimsel Çalışma Yapan Akademisyenleri Makamında Kabul Ederek Kutluyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bulunduğu her ortamda bilimsel çalışmaların önemine değinerek bilimsel çalışma yapan akademisyenlere her anlamda destek vermeye devam ediyor. Akademisyenin asıl görevinin eğitim öğretim faaliyetlerini yerine getirmenin yanı sıra bilimsel çalışmalar yapmak olduğunu sürekli vurgulayan Rektör Karakaya, bilimsel çalışma yapan akademisyenleri de makamında kabul ederek onları kutluyor. 

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı ve Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı 30 Kasım 2016 tarihinde makamında ziyaret etti. Özdemir, ziyaretinde 15 farklı yazarın makalesinin bulunduğu ve editörlüğünü yapmış olduğu “Uluslararası Tanıtımda Medya ve Türkiye” adlı kitabını Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hediye ederek kitabın amacına ilişkin de bilgiler verdi. Özdemir, çalışmada kitle iletişim araçlarının Türkiye’nin uluslararası alanda tanıtımına ne kadar katkı sağladığının tartışıldığını ve buna yönelik çözüm önerilerinin neler olabileceği konusu üzerinde durulduğunu belirtti. Özdemir, bu tür çalışmaların yapılmasına her türlü desteği sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti. 

Rektör Karakaya, Özdemir’i yapmış olduğu çalışmadan dolayı kutlayarak, bu gibi bilimsel çalışmaların daha fazla yapılması gerektiğini belirtti. Rektör Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’e çalışmalarında başarılar diledi.