Eğitim Fakültesine Birincilikle Yerleşen Öğrencimiz Takdir Belgesini Rektör Karakaya’nın Elinden Aldı

Üniversitemiz bölümlerine birincilikle yerleşen öğrencilere Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından takdir belgesi gönderildi. Bu kapsamda Eğitim Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencimiz Rabia Arzuman, YÖK tarafından gönderilen takdir belgesini Rektör Karakaya’nın elinden aldı. 5 Aralık 2016 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen törene Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay da katıldı. Üniversitemizi ilk sırada tercih ettiği için Öğrencimiz Rabia Arzuman’a teşekkür eden Rektör Karakaya, başarısından dolayı Arzuman’ı tebrik etti. Prof. Dr. Vatan Karakaya, Arzuman’ın bundan sonraki hayatında da üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek eğitim hayatında kendisine başarılar diledi.