Bozok Üniversitesi Heyeti Tıp Fakültemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın uzun uğraşlarının ardından 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde 62 öğrenci alarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Üniversitemiz Tıp Fakültesi, başarılarıyla marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Uygulanan eğitim sistemi hakkında 12 Ocak 2017 tarihinde Üniversitemiz Tıp Fakültesini ziyaret eden Bozok Üniversitesi heyetini Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil bilgilendirdi.

Tıp Fakültemiz bünyesinde uygulanan Eğitim Yazılım Yönetim Planlama Sistemi hakkında detaylı bilgi alan heyet, tecrübelerden ve yöntemlerden yararlanmak istediklerini belirtti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşmede Bozok Üniversitesi heyeti, fakültemiz hakkında detaylı bilgi aldı.