TEMA Vakfı İl Temsilciliğinden Rektör Karakaya’ya Ziyaret  

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimiz sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda, TEMA Vakfı Kırşehir İl Temsilciliği, 15 Şubat 2017 tarihinde Rektör Karakaya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.   

TEMA Vakfı Kırşehir İl Temsilciliğinin yakın zamanda yönetimi değişerek il temsilciliğine Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sultan Kıymaz seçilmişti. Kıymaz ve ekibini makamında kabul eden Rektör Karakaya, kendilerine çalışmalarında başarılar dileyerek vakfın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. 

Üniversitemizin çalışmalarının ve projelerinin de konuşulduğu ziyarette TEMA Vakfı İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Sultan Kıymaz ise üniversitemizle etkileşim içinde olmak istediklerini ve vakıf olarak çevre ve doğa bilincinin gelişmesi konusunda ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Sultan Kıymaz ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.